#amcstrong,  Ærlighed,  BloggerLife,  Børn,  Børn med handicappet forælder,  Corona-tider,  familie,  Family,  Farmand ♡,  handicap,  Handicap ingen hindring

WinterWonderLand

Håber I alle har nydt weekenden og det dejlige vejr.

Weekenden blev brugt på kælkebakken. Vi nød det alle sammen ❤ 🌍.

WinterWonderLand

.Jeg er så heldig at Peter også synes at jeg skal kælke. Så han hjælper mig på kælken og igen hjælper han mig af. Og det virker måske ganske let, men Faktum er, at både at skulle holde mig og kælken ikke altid er lige sundt for ryggen.Men han er med på, at se mulighederne frem for begrænsningerne og når vi er afsted, skal det helst være muligt at alle kan deltage i det vi nu engang har gang i. Det er da fantastisk. Synes i ikke?Det bedste af det hele i dag var, at Ida Kirstine kom hen og sagde at hun ville med på kælken. Det havde vi aldrig prøvet sammen før. Hvor var det fantastisk at kælke med sin datter. Og ja, en lille klump i halsen havde jeg da bare glæde.

WinterWonderLand

Kan I have en super dejlig dag derude i det kolde Danmark og i resten af verden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *