#amcstrong,  AMC,  Arthogryphosisawareness,  Børn med handicappet forælder,  Flexjob

Fredag er min fridag

Jeg er jo qua handicap på fleksjob og arbejder derfor knap 18 timer i ugen. Min krop har rigtig godt af, men ren mentalt vænner jeg mig aldrig til det. Jeg vil gerne så meget mere end det min krop har mulighed for. Det er en kamel at sluge, men den er slugt og jeg har affundet mig med min situation. På den måde kan jeg være der for min familie og selvfølgelig for mig selv.

I sin tid da jeg ikke var på fleksjob og arbejdede fuldtid, arbejdede jeg to tredjedel og sov en tredjedel i døgnet. En rigtig sød dame fra Min Fagforening spurgte mig en dag: Hvornår er det egentlig tid til dig??? Jeg må ærligt indrømme, at jeg her begyndte at græde, for hun ramte netop mit mest ømmeste punkt. Og jeg var SÅ fysisk træt.

Men netop fordi jeg har denne funktionsnedsættelse, har jeg alle dage arbejdede som en hest, da jeg aldrig på nogen måde ville have at der skulle kunne sættes en finger på mit arbejde. Og sådan har jeg det stadig. Men nu hvor jeg er på flexjob, er der også tid til at jeg kan gøre det.

Så her sidder jeg nu fredag morgen, som jeg gør hver fredag og hygger mig med en dejlig kop kaffe og nyder roen. En af mine faste ritualer. En af mine OPPE-nøgler.

I dag med et skønt magasin, der er kommet ind af døren.I dag er dog lidt speciel. Min lille pige er hjemme og vi skal ud at købe hendes første skoletaske for hun starter nemlig i førskole om fjorten dage og. Hun glæder sig helt vildt til skolestart. Det gør jeg selvfølgelig også på hendes vegne, men hvis jeg skal være helt ærlig og det skal jeg jo, så græder mit moderhjerte en smule, idet jeg synes hun bliver stor alt for hurtigt. Smiler stort.

Håber I alle får en fantastisk weekend 🌞

De kærligste hilsner herfra

https://www.instagram.com/p/CMhrr4zB2ua/

https://www.bybine.dk/2021/03/08/kvindernes-internationale-kampdag/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *