AMC,  Ærlighed,  Foredrag,  Handicare,  Mangfoldighed,  Paralympic,  Sport

Tid Til Foredrag

English below

Hejsa skønne mennesker.

Det er lørdag morgen og sønnike er til fodbold, lillepigen og farmand hygger inde i stuen med en film i TV.

Jeg sidder netop nu og forbereder mit foredrag, jeg skal afholde på en ungdomsskole på mandag. Det skal selvfølgelig køres over pc for fx at kunne vise nogle billeder. 


Men hver gang jeg starter med at forberede mig til et foredrag, ja, Så starter jeg altid med at lave en brainstorm og disposition i min lille notesbog. Det giver mig et køligt overblik samt Jeg har min lille notesbog med når jeg står og holder foredrag så er jeg fri for at stå at vende mig om at kigge på storskærmen bag ved mig. Jeg elsker at sidde og nørklet at forberede mig i til sådan et foredrag. Temaet for dette foredrag er parasport ud fra min egen erfaring – især med svømningensom hovedtema. Foredraget varer cirka 45 minutter efterfulgt af 45 minutters svømmetræning på parasvømningens manér. Det skal nok blive sjovt for alle for alle parter.

De kærligste hilsner fra

Bine

🏊‍♀️🏊🏊‍♀️🏊🏊‍♀️🏊🏊‍♀️🏊🏊‍♀️🏊🏊‍♀️🏊🏊‍♀️🏊🏊‍♀️

Lecture

Good morning lovely people. It’s Saturday morning and my son is at football, the little girl and father are having fun in the living room with a movie on TV.

I am right now preparing my lecture I am going to give at a junior high school on Monday. 
Every time I start preparing for a lecture, I always start making a brainstorm in my little notebook. It gives me an overview and at the same time I have my little notebook with me when I give lectures. I love to sit and preparing for such a lecture. The theme of this lecture is parasport based on my own experience – especially with swimming and Paralympic as the main theme. The lecture lasts approximately 45 minutes, followed by 45 minutes of disabled swimming training.  I really hope that we are going to have a lot in of fun. All of us!

Love from

Bine

https://www.instagram.com/p/CM6o_mKBAeO/

Fredag er min fridag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *