AMC,  Arthogryphosisawareness,  Ærlighed,  handicap,  Handicap ingen hindring,  Health,  Life,  Livet er en dejlig gave,  Mangfoldighed,  Race-running,  Sport,  sundhed,  Taknemmelighed

Racerunning

Idag har jeg virkelig set frem til. Idag var nemlig dagen, hvor jeg skulle mødes med @byconniehansen. Connie er forgangskvinden til #racerunneren og hun har idag været med til at designe min kommende #stormrunner. Jeg har det, som er det juleaften ❤
Vi mødtes i Kolding, hvor jeg fik lov til at løbe på en stormrunner. Hold nu op en drøm!
Så de i de næste 14 dage/3 uger skal vi dammen tegne og designe. Hvis alt går vel, får jeg min nye racerunner lige op til mine kommende løb medio juni. Det kan jo ikke passe bedre, vel!?

Tak for en fantastisk eftermiddag, Connie. Glæder mig til kommende samarbejde.

Frihedsbegrebet får en fantastisk betydning.

Tak for hjælpen, @elsassfonden

#løber#RunWomenRun#runner#arthrogryposis
#yes_i_am_different#run#runmotivation#parasport#amcstrong#arthrogryposismultiplexcogenita#løb#selflove#løbetræning#sundhedforkropogsjæl#framerunning#racerunner#racerunning#byconniehansen#frihed#freedom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *