AMC,  Arthogryphosisawareness,  Ærlighed,  BloggerLife,  handicap,  Handicap ingen hindring,  Health,  Mangfoldighed,  Parasport,  Race-running,  Sport

Racerunning

For snart 1 år siden blev jeg introduceret for racerunning. Her er en video fra min første tur….. og jeg er stadig begejstret og taknemmelig ❤

Racerunning er blevet en stor del af min hverdag. At kunne hente børnene fra skole, hvor de cykler og jeg løber, at vi alle 4 fx kan cykle/løbe over til mormor og morfar, at Peter og jeg kan tage cykel og racerunner ind I byen og fx få en øl, etc.

Derudover er det jo blevet min nye sportsgren. Jeg elsker det. Har fantastiske trænere, der laver programmer til mig, står med stopuret samt giver positive indspark. Det bliver til ca. 20 km. om ugen. En ny racerunner er på vej til at blive lavet til mig. De vigtigste mål er taget. Er dybt taknemmelig for at hele familien er med på den og støtter mig.Jeg skal desuden til mit første løb – 100 m. – på lørdag på Frederiksberg. Jeg er vanvittig spændt. Jeg er en kvinde der normalt går mellem 3,8 – 4,2 km./t. og pludselig løber jeg mellem 9 og 14 km./t. Det er sgu da FEDT. Men f*** Jeg bliver ALDRIG fan af modvind og op ad bakke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *